Fatih Battaniye Yıkama

Fatih Battaniye Yıkama

Fatih Battaniye Yıkama, Battaniye yıkama işleminde çeşitli yıkama teknikleri ve türleri bulunmaktadır. Battaniye yıkama işlemini gerçekleştirirken bu adımları takip ederek battaniyeye zarar vermeden yıkama işlemini yapabilirsiniz. Fatih battaniye yıkama hizmetinde gerçekleştirilen bütün yıkamalarda her battaniye için özel programlamalar ve adımlar izlenerek temizleme yapılmaktadır. Battaniyenin türüne, büyüklüğüne ve hacmine bağlı olarak yıkama türü değişmektedir. Böylelikle de battaniyeniz zarar görmeden tertemiz bir şekilde size geri teslim edilmektedir.

Çamaşır Makinesinde Battaniye Nasıl Yıkanır

Battaniye yıkaması yapmak için öncelikle çamaşır makinesinde sıcaklığı doğru ayarlamalısınız. Eğer yüksek sıcaklıkta yıkama yapmak isterseniz istemeyeceğiniz sonuçlar elde edebilirsiniz. Fatih battaniye yıkama olarak en yüksek 30 ile 35 derece olması kanaatindeyiz. Çamaşır makinesinde battaniye yıkaması yaparken sıcaklığı doğru ayarladıktan sonra normal bir deterjan ve bol miktarda yumuşatıcı ile yıkamayı başlatabilirsiniz. Sıkma işlemi için de 500-600 dereceye ayarlamanız yeterli olacaktır. Fatih battaniye yıkama olarak bu ayarlarda her battaniyeyi gönül rahatlığıyla yıkatabilirsiniz.

Elde Battaniye Nasıl Yıkanır

Elde battaniye yıkaması için öncelikle büyük bir leğen seçilmesi ve içerisine ılık su doldurulması gerekmektedir. Leğenin içerisine ılık su doldurduktan sonra ise deterjan ve kalıp sabun da ilave etmelisiniz. Battaniye bu şekilde 10 dakika kadar çiğnendikten sonra bol su ile birlikte 2 ya da 3 defa durulanmaktadır. Yıkama işlemi bittikten sonra battaniyeyi bir yerden sarkıtarak kurumaya bırakabilirsiniz.

Battaniye Yıkatırken Bilinmesi Gerekenler

Fatih battaniye yıkama olarak battaniye yıkaması hakkında bazı hususları önceden bilmeniz gerekmektedir. Bu hususların başında ise kışlık battaniyelerin en az yılda 2-3 defa yıkanması gerektiği yer almaktadır. Bunun yanında battaniye yıkaması yaparken 40 derecenin üzerine çıkılmamalıdır. Eğer bu derecenin üzerine çıkılırsa battaniyelerde dökülme ve deforme meydana gelmeye başlamaktadır.

Bunun yanında battaniye yıkamalarında mutlaka yumuşatıcı da kullanın. Yumuşatıcı kullanmak battaniyenin daha yumuşak ve parlak olmasına yarayacaktır. Son olarak ise battaniye yıkaması yaptıktan sonra kuruması için sakın ipe asmayın. İpe asmak battaniyede kalıcı iz yapacağından dolayı yıkama işlemi bittikten sonra biraz suyunu süzmesini bekleyin. Daha sonrasında bir yerden sarkıtabilirsiniz.

Fatih Battaniye Yıkama

Hilal halı yıkama olarak Fatih ilçemizin Alemdar, Balabanağa, Sümbül Efendi, Silivrikapı, Beyazid, Binbirdirek, Ayvansaray, Cankurtaran, Demirtaş, Emin Sinan, Atikali, Hacı Kadın, Hoybar, Hoca Gıyasettin, Şehremini, Dervişali, Hoca Paşa, Topkapı, Kalenderhane, Katip Kasım, Kemalpaşa, Küçük Ayasofya, Mercan, Mesihpaşa, Mimar Hayrettin, Karagümrük, Balat, Cibali, Mimar Kemalettin, Cerrahpaşa, Zeyrek, Molla Fenari, Molla Hüsrev, Yedikule, İskenderpaşa Nişanca, Rüstem Paşa, Saraç İshak, Saridemir, Sultanahmet, Hırka-I Şerif, Süleymaniye, Tehtakale, Koca Mustafapaşa, Aksaray, Mevlanakapı, Akşemsettin Mahallelerine battaniye yıkama servisi için Fatih battaniye yıkama servis numaralarımızı arayın size bir telefon kadar yakınız.

Fatih Battaniye Yıkama” te bir düşünce

  1. Pingback: Bahçeşehir Halı Yıkama - İstanbul Halı Yıkama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir